HTML

Irodai ismeretek, optimalizált adminisztráció

Blogomban találhatsz ingyenes programokat, leírásokat, segítséget a napi irodai munkák ellátásához. Egyéni és kisvállalkozók, titkárnők, adminisztrátorok az oldalon kaphatnak információkat az új trendekről.

Friss topikok

Linkblog

Word dokumentumból PDF

2012.02.29. 04:37 háziállatkedvelők

A munkám során sokszor kerültem már olyan helyzetbe, hogy a Word szövegszerkesztőben megírt dokumentumomat szerettem volna átkonvertálni PDF formátumúvá. Ezt könnyedén meg tudom tenni abban az esetben, ha rendelkezésemre áll egy Microsoft Word program, mely tartalmazza a PDF konvertáláshoz szükséges bővítményt. 

Azonban vannak olyan szituációk, mikor nincs ilyen program az adott gépen, ekkor egy internetes eléréssel, online tudunk kreálni PDF fájlokat. Hogyan?

Most is mint már oly sok esetben "barátunk a Google" segítségét kértem és meg is kaptam a választ a problémámra.

A www.pdfonline.com oldalán található ingyenes átalakító igen hasznos program.

pdf converter_3.jpg

Első lépésként fel kell töltened az átalakításra váró word formátumú fájlodat az oldalra.

Második lépésként add meg a nevét az új pdf fájlnak, a figyelmeztetés szerint csak betűket írj a név helyére, szóköz nélkül, maximum 32 betű lehet a fájlnév.

Harmadik lépés pedig a saját e-mail címünk megadása. Ez azért szükséges, mert az elkészült, átalakított fájl ide fog megérkezni, saját postafiókodból tudod kinyomtatni, vagy e-mailben továbbítani azt.

Végezetül nyomj rá az "upload and converter to PDF" gombra és hamarosan a végeredményt is láthatod az        e-mailben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://e-iroda.blog.hu/api/trackback/id/tr384223294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása